Post by biavergahate on Feb 9, 2022 4:12:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Royal Match Teka-teki kqal
Clumsy Ninja Seikkailu vju
See on teine kord, kui rakendus lakkab töötamast ja ma pean pärast kõrgel tasemel olemist uuesti alla laadima ja alustama nullist. Nii pettumus 😞
Olen tasemel 222. Olen sellel tasemel olnud kuid. Ikka ja jälle samal tasemel mängimine läheb igavaks. Olen just valmis mängu kustutama
Ma annan sellele 4 selle tõttu: tase 179. Nüüd saan aru, et see ON "ülikõva" tase, kuid see viib lihtsalt nii kaugele; selle löömise tõenäosus on näiliselt 1:1 000 000! Muidu on kõik muu hea!
Minu jaoks on see okei, kuid mõne taseme lahendamine on liiga raske
Armasta seda mängu! See aitab mu ärevust leevendada, see võimaldab mul "välja tsoonida" ja mõtted asjadest kõrvale juhtida. Ainus takistus on see, et pean vanu tasemeid mängima, enne kui uus 100 iganädalaselt välja tuleb.
Royal Match Teka-teki kqal
Ma armastan seda mängu, kuid see on natuke kallis, kui soovite sellega palju mängida. kulud ei ole alati sobivad, kui sulle meeldib konkurents.
Üldse mitte nagu reklaamid. Tahtsin, et mäng oleks nagu reklaamid, kuid see on lihtsalt tavaline sobitamismäng. Tahtsin täiendavat raskust, et pean kiiresti sobitades kuningat erinevatest asjadest päästma. Igav.
Positiivne on see, et see on mängu 3. seeria korralik versioon, miinuspoolel (olen kulutanud 1,98 naela) on see peaaegu võimatu ilma kulutusteta, peaaegu 1300 taset ja mitte ükski osa pole sarnane ühelegi mängu reklaamitud osale. Seda öeldes olen raisanud rohkem kui 3 tundi, et jõuda sellest viimasest tasemest üle ja mitu korda on jäänud vaid üks üksus lõpetada, nii et jälle pakub see mulle 99p tehingut, et saada need 5 lisaliigutust. See on tehniliselt tasuta mäng, kuid aeg-ajalt peate kulutama
Muutis reitingu 2 tärniks kahel põhjusel A – Algselt oli "Save the King" etapp, kuid pärast mõnda osa on need täielikult kadunud. Olen just praeguseks läbinud 41 etappi. B – meeskond on liiga aeglane, et tasemeid uuendada. Pean paar päeva ootama, et saaksin rohkem taset mängida.
Ma tõesti naudin seda mängu. See on mõnevõrra keeruline, kuid mitte liiga keeruline nautida. Soovitan seda kõigile, kellele selline mäng meeldib. 😊
Hea mäng. Hea graafik. Reklaame pole. Tasuta, kuid üsna igav mäng 😁. Olen vana mees 🙂
Nauditav, pehme ja väljakutseid pakkuv. Meeskonnad aitavad innukalt koos mängida. Tekkinud probleemid* lahendati kiiresti ja viivitamatult. Aitäh. *Viimasel nädalal mäng ei avane. Näib, et viimane värskendus ajas rakenduse täielikult kokku. Olen kindel, et IT-mehed on teadlikud. Peale selle peamise probleemi tundus mäng olevat sujuv ja väljakutsuv.
Lõbus mäng!! Kuid ei saanud pakkumisi üldse osta..... Olen proovinud kasutada oma hp andmeid / WiFi-d. Ikka ei saa osta.
Värvid ja animatsioonid muudavad selle mängimise nauditavaks. Mäng on lihtne, kuid siiski peate olema strateegiline. See on minu raamatus täiuslik kombinatsioon. Redigeerimine: Nüüd, kui olen mängus sadu tasemeid, mõistsin, et lauad on loodud viisil, mis muudab käivitamisvolituste olemasolul nende täitmise peaaegu võimatuks. Samuti pidin kuulutuste järgi kunagi Kingi vabastama, aga pole ammu nendele tahvlitele otsa jooksnud. Ikka korralik sobitamismäng, lihtsalt mitte see, mida ma arvasin
Royal Match Головоломки dcb
reklaamid ei valeta, nii et ma saan hea hinnangu, kuid mäng on candy crushi, kui teile meeldis, et teile meeldib ka see
Naudi seda! Lõbus mäng! Ainus kriitika on see, et kui te ei saa osta kõike, mida see teile ette paneb, jääte igaveseks tasemele!
Alguses olid selle mängu jaoks head reklaamid. See on matš 3 mäng. Ja reklaam võimaldab teil mängida natuke tasemel. Nüüd läksid nad seda teed nagu teisedki. VÄLTI PIIKKE, et kuningas päästa tikke! iga mäng, mis seda teeb, saab ühe tähe.
Mitte midagi sellist nagu reklaamid. See ei lase sul mõelda, sest soovitab alati järgmist sammu. Tasemed on liiga lühikesed.
animatsioon aeglustab asjade tegemist.
Annan sellele 4 tärni, sest ootasin, et kuningas ei tapetaks...mitte tema lossi ehitama ja sisustama!!!
Siin pole mõistatusi, nagu see lisades näidatakse ja see on kindlasti tasuv, kuna olen üle 2000 taseme, kus nad suudavad vaevu uute tasemete loomisega sammu pidada. Ma ütlesin, et ma ei pane mängu rohkem raha ja see on võttes üle 30 katse võita üks tase, kui vaatate, kuidas nupud langevad, need muutuvad ja lähevad erinevatesse kohtadesse, pärast esimest paarisada vooru pole muud kui kuninga tasemed
Ma annan sellele vaid 1 tärni, et saada tugirühma tähelepanu, sest nendega ei saa kuidagi ühendust, kui te just pole rakenduses. Kuid rakendus jookseb kokku ja ei avane järsku. keegi aitab mind, ma muudan oma hinnangut.
Mulle meeldis mäng kuni tasemeni, kus ilma versiooniuuendusi ostmata muutub taseme läbimine võimatuks.
Suurepärane mäng ilma pealetükkivate reklaamideta. Mõnikord ärritav, kuid alati nauditav 👍🏻Kõik inimesed, kes kurdavad raha kulutamise üle. Olen tasemel 2131 ja pole KUNAGI raha kulutanud – mul on lihtsalt õige meeskond 👊🏻🌹
Armastan seda mängu, olen seda mänginud umbes aasta, kuid nägin ainult ühte seiklust väljaspool tavalisi mõistatusi. Reklaam on veidi eksitav, sest ma pole neid osi mängus veel näinud
Mul on väga lõbus mängida, kuid ma ei näe seda taset, mis on reklaamides. Ja mõnikord see külmub ja võtab ühe mu kuningatest, kuid ma mängin ikka veel tunde, nii palju naudingut!!! Kui teil pole rakendust, laadige see kiiresti alla. Aitäh Nessy215
hea ajaviide
Mulle meeldib see mäng, kuid teiega "kuninga päästmine" olevad reklaamid on petlikud. Olen tasemel 1117 ja olen "kuningat päästnud" eelseisvast hukust ehk 2-3 korda ja seda esimese paarisaja taseme jooksul. See on lõbus mäng, kuid see pole lihtsalt nii, nagu reklaamitakse.
Mäng on sobiv mäng, graafika on suurepärane, tase on väljakutse, kuid üldiselt on see siiani suurepärane mäng
Mulle meeldiks näha mõnda reklaamis olevat lahedat mängu tegelikus mängus. Ma olen tasemel 2000+ ega ole kunagi näinud. Ikka naudin seda, eriti väljakutset
Kuninglik matš on nagu kommipuru, see on tõesti suurepärane mäng ja saate olla meeskonnas ja neile iga päev saata, kui soovite. Seal on üle 1000 taseme, kuid ma ei saa 33. taset läbida.
See on lõbus mäng, mis ei ole liiga raske, kuid iga taseme läbimisel muutub väljakutse Lil aina raskemaks, kuid see on mäng, mis pakub teile kindlasti tundideks meelelahutust ja selle mängu boonus on see, et ma garanteerin teile, et suudate raha välja võtta, kui olete selleks valmis.